domingo, 21 de febrero de 2016

EL MEU PERSONATGE DE CARNESTOLTES.


Com estaba molt perduda i no sabia quin personatge elegir per a carnestoltes , se em va ocòrrer l´idea de presentar un dels meus dibuixos favorita com a proposta .
Aquest va parèixer bé a tot el món així que vaig decidir-lo fer-ho en gran i pintalo de nou per a que es veren els colors més vius .





Aquest dibuix al tindre un contugut amb flors i una xica plorant , vam decidir que formaria part del moviment "flower power " , el moviment flower power va ser un eslògan usat pels hippies a finals dels seixanta i principis dels setanta com un símbol de la ideologia de la no violència. Es diu que el terme va ser inventat pel poeta nord-americà Allen Ginsberg el 1965. Des de llavors ha estat utilitzat en nombrosos llocs en referència als seixanta , incloses nombroses pel·lícules, programes de televisió i documentals. El 1967 , el cantautor escocès Donovan va ser catalogat com el príncep del Flower Power.

A principis dels anys 2000 un escriptor de filosofia anomenat Marelin Thornton va proposar la idea de " Flower Power del poder de l' interminable fluir l'amor". Segons el mateix escriptor, "El que sents és tot el que importa, perquè tot el que importa està fet del que sents " ; reflectint així la filosofia de la no dualitat.Resultado de imagen de movimient flower powerResultado de imagen de movimient flower powerResultado de imagen de movimient flower power

1 comentario: