martes, 14 de junio de 2016

Diaris d´adolescència.

Diaris d´adolescència



Dirigida per Rafa Palomares, "Diarios de Adolescencia" és un al·legat a la pròpia adolescència com l'etapa de la vida on descobrim tot, en aquest cas van descobrir diversos aspectes importants d'aquest període a partir de la pròpia adolescència i de les seues experiències de les actrius, Maria José i Maribel.

Com he dit abans l'obra estava basada en els propis diaris de les actrius, on contaven l'experiència del primer amor, del divorci dels seus pares, de les manifestacions, de les classes... però sobretot cal destacar com van descobrir la poesia en classe, d'una manera estructurada que no els agradava gens, gens que per elles mateixes van començar a llegir- la i ara els agrada molt. Per això vàrem anar al teatre, a banda de per a vore la nostra adolescència reflectida, per a commemorar el dia internacional de la poesia.

Poesia, que és important i que al menys haurien de tindre uns conceptes i uns autors bàsics, per exemple elles van recitar un poema d'un dels autors més famosos de la poesia catalana Vicent Andrés Estellés, un poeta molt important per a la nostra cultura, tant com Salvador Espriu o Lluis LLach de qui també van recitar un poema. No a soles van recitar de la literatura catalana, sino també de la castellana amb poetes famosos com Juan Ramón Jiménez o Joaquin Sabina, també cantant.

De les escenes que van eixir de l'adolescència hem vaig sentir molt identificada amb l'escena de la manifestació, la xica es queixava de la gent que quan hi havia vaga s'anava a sa casa i jo faig el mateix, fins i tot deia el que jo dic sempre. Va ser una escena bonica per a mi.

Finalment he de dir que em va agradar molt l'obra perquè al mateix temps que jo m'havia sentit reflectida en una de les escenes o en un dels personatges, supose que els altres també l'haurien fet. Va ser una obra molt divertida i que mostrava molt bé la realitat de l'etapa d'adolescent.



No hay comentarios:

Publicar un comentario