martes, 14 de junio de 2016

Poesia amb Rafa.



Poesia amb Rafa

La setmana passada vam fer amb Rafa Palomares, director del Teatre Inestable, que ha dirigit un espectacle que vam veure nosaltres, "Diaris d'adolescència", on dues dones evoquen els problemes de l'adolescència mitjançant els seus diaris i les seues poesies.

A classe el primer que vam fer és llegir una poesia, com que era la segona hora del matí primer ho vam fer malament però després ja estàvem més animats i li posàvem més emoció. A més vam llegir cadascú de la classe un vers o dos d'eixa poesia i alguns fins i tot ho vam fer a cor, és a dir, dues persones llegien la mateixa frase a la vegada.
Després, individualment vam escriure era poesia, com l'entenien nosaltres, les seues característiques, qui ens feia olor de poesia, on trobem comportament poètic, que passaria si tots fórem poetes i finalment i havent fet tot això, una altra vegada que era poesia. Quan vam contestar individualment, vam posar en comú totes les respostes i amb les paraules clau que més havien eixit en totes les definicions vam fer una definició conjunta final.


La segona part del taller consistia a agafar uns materials i primer amb professor dir com seria un professor d'eixe material, per exemple un professor de pedra és un professor que ho té tot molts estructurat i que és molt dur amb els alumnes. Quan ho vàrem fer de tots els materials vam fer-ho amb adolescents, per exemple un adolescent de plastilina és aquell que no té quasi personalitat, que es manipula amb facilitat. Aquesta activitat també la feien a l'obra de "Diaris d'adolescència" amb els tipus de pares.

Va ser una activitat molt interessant, primer perquè a mi m'agrada molt la poesia i crec que és necessari que aprenguem sobre ella, per exemple jo vaig aprendre que la poesia és tota una metàfora, i després perquè aprendre sobre el segon taller que vàrem fer, sobre el rol que a vegades posem a la gent o els prejudicis que tenim em pareix molt interessant.









No hay comentarios:

Publicar un comentario